Huwelijksfotografie


Welkom op onze huwelijkspagina.

Jullie mooiste dag samengevat in een prachtig sfeervol beeldenboek. Een vakkundig gemaakte reportage vereeuwigd op fotopapier opgeplakt in een prachtig album of digitaal geplakte foto’s, het zogenaamde digitale album.

Onze werkwijze?

Op onze eerste afspraak bespreken we jullie wensen omtrent het fotograferen op jullie huwelijksdag, maken een tijdschema of passen ons aan aan een al bestaand schema, speciale wensen worden genoteerd en worden tijdens het fotograferen nageleefd.
Tevens bespreken we de wensen omtrent het inplakken of het indelen van het album en natuurlijk proberen we ook een keus te maken voor een album omslag.
Bij onze leverancier ‘Ribble Box’ kan ook de showroom bezocht worden om tot een keuze te komen.

Na het fotograferen wordt een grote selectie van jullie foto’s getoont op onze internetpagina (op een door een wachtwoord beveiligde pagina), hier kunnen jullie de uiteindelijke keuze maken voor de foto’s die in het boek moeten komen. Jullie kunnen hiervoor ook langs komen of mij hierin de vrije hand  geven.

Voor het digitale album geldt dat tijdens het ontwikkelproces de vorderingen op een door jullie te benaderende website te volgen is en dus ook nog te sturen.

Tenslotte wordt het album netjes in een koffer afgeleverd.

Nabestellen van de foto’s?   De foto’s worden geplaatst in onze webwinkel. Iedereen met een internet aansluiting kan hier foto’s nabestellen, jullie hebben hier dus geen omkijken naar.