Cc Dante 23 april 2015

Arjan Keene en Harry Oock Stadsdichter af en Stadsdichter aan
Arjan Keene en Harry Oock Stadsdichter af en Stadsdichter aan

23 april 2015 een prachtige avond bij CcDante in Ede wordt muzikaal afgesloten door ‘Harry&Friends. De overige optredens werden verzorgt door: Jalafusi Big Band en Blockconsort Ede. Ook was er de column van Teunis Bunt, de nieuwe stadsdichter Harry Oock presenteerde zijn werk en de aftredende stadsdichter Arjan Keene werd bedankt voor zijn inzet. Het cultuurmoment werd ingevuld door Josha Sietsman en Saskia de Wit die hun gedicht ten gehore brachten dat zij bij ‘Poëzie in alle talen’ voorgedragen hadden. Ben Manusama, een beeldend kunstenaar sprak over de expositie Maluku Di Sini die in Cultura Ede te bekijken is en tot slot bracht Christian Weij een culinaire lekkernij aan de man in het blokje ‘smaakcultuur’

De foto’s zijn beschikbaar en te bestellen