Author Archives: edwin

‘die Zauberflöte’ in het openlucht theater te Ede

Na het maken van de publiciteitsfoto’s voor de opera ‘die zauberflöte’ mocht ik ook bij de voorstellingen aanwezig zijn. Deze prachtige opera is gekoppeld aan de heropening van het gerenoveerde openlucht theater in Ede. Afgelopen weekend, 4 en 5 juni 2016, was het zover! het open lucht theater wordt geopend met twee meesterlijke uitvoeringen van ‘die Zauberflöte’..

Nabestellen van foto’s of nog meer foto’s bekijken? klik hier

3de fotosessie samen opgroeien

studio fotografie, hond, Amstaff

De eerste keer dat ik foto’s mocht maken was in september 2013, een stoere jongen van 12 met z’n hond een schattige pup.. Begin november fotograferen ik ze beide opnieuw, wat een mooie opdracht deze twee samen te zien opgroeien!

 

Het huwelijk van Mirthe en Maarten

Mirthe en Maarten 15 augustus 2015

 

Afgelopen zaterdag (15 augustus) mocht ik foto’s maken bij Mirthe en Maarten. Het prachtige bruidspaar werd vergezeld door de bruidsmeisjes Lize en Nora, twee nichtjes van de bruidegom.

Omdat het bruidspaar zwart/wit foto’s wilde hebben heb ik bij deze trouwreportage gebruik gemaakt van de ‘ouderwetse film’ natuurlijk kan een digitaal bestand ook om gezet worden naar zwart/wit foto maar een analoge foto geeft toch een hele andere sfeer. Dus mijn Mamiya 645 geladen met een Kodak Tri-X en met veel plezier enkele rollen volgeschoten, ontwikkeld en ingescand .

 

CcDante 28 mei 2015

Edwin Nieuwstraten Fotografie voor CcDante-8155

Het was een avond die je eigenlijk niet wilde missen! met een spetterend optreden van de band Portonova.

Portonova is een nieuwe Nederlandse band met 5 muzikanten en een zangeres; Marianne van den Bergh is de zangeres, Jan Appel bespeeld de saxofoon, Jill Delien hanteert de bass, Jos van de Gruiter is de gitarist, Jan-Willem Linkerhof speelt op de trompet en Jurgen Moelans is de drummer.

overige gasten:

Luc Enting, producent en natuurfilmer.

Gerian Peperkamp is taartarchitect en zij vertelde over haar bedrijf Taartoholics.

Café de Paris is een gelegenheidskoor uit Otterlo. Speciaal opgericht in het Van Gogh-jaar. Het koor bestaat uit 28 leden en zingt vierstemmige Franse chansons.

Twee singer-songwriters; Judith de Blois en Dieke van Tuijl treden op met zang en gitaar. Zij geven hun eigen draai aan fraaie popnummers en zingen meestal tweestemmig.

In het programma-onderdeel het Cultuurmoment verschijnt de redactrice Jolinda van Alfen zij vertelt over haar beleving onlangs bij een concert in Amsterdam.

De foto’s zijn hier te bekijken en te bestellen

 

Cc Dante 23 april 2015

Arjan Keene en Harry Oock Stadsdichter af en Stadsdichter aan
Arjan Keene en Harry Oock Stadsdichter af en Stadsdichter aan

23 april 2015 een prachtige avond bij CcDante in Ede wordt muzikaal afgesloten door ‘Harry&Friends. De overige optredens werden verzorgt door: Jalafusi Big Band en Blockconsort Ede. Ook was er de column van Teunis Bunt, de nieuwe stadsdichter Harry Oock presenteerde zijn werk en de aftredende stadsdichter Arjan Keene werd bedankt voor zijn inzet. Het cultuurmoment werd ingevuld door Josha Sietsman en Saskia de Wit die hun gedicht ten gehore brachten dat zij bij ‘Poëzie in alle talen’ voorgedragen hadden. Ben Manusama, een beeldend kunstenaar sprak over de expositie Maluku Di Sini die in Cultura Ede te bekijken is en tot slot bracht Christian Weij een culinaire lekkernij aan de man in het blokje ‘smaakcultuur’

De foto’s zijn beschikbaar en te bestellen